Mushroom men: rise of the fungi
Mushroom men: rise of the fungi

Mushroom men: rise of the fungi

Vanaf:20,99

Verken de onwezenlijke en gevaarlijke microkosmos van de paddenstoelmannen. MUSHROOM MEN – Twee fantastische spellen, de Sporeoorlogen en Rise of the Fungi, illustreren de spelers de wereld vanuit het onwezenlijke standpunt van een 8 cm grote paddenstoelman. Geen menselijk wezen weet dat er een oo


EAN
5060112742149
Merk
Bigben interactive
Model
MUSHROOM MEN: RISE OF THE FUNGI

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Verken de onwezenlijke en gevaarlijke microkosmos van de paddenstoelmannen. MUSHROOM MEN – Twee fantastische spellen, de Sporeoorlogen en Rise of the Fungi, illustreren de spelers de wereld vanuit het onwezenlijke standpunt van een 8 cm grote paddenstoelman. Geen menselijk wezen weet dat er een oorlog heerst tussen de verschillende sporegroepen. De spelers kunnen in de huid kruipen van een brave boleetpaddenstoelman en zo gewone huishoudvoorwerpen en afval omvormen tot wapens, om over te gaan tot de tegenaanval.

KENMERKEN
- Afval van de mens? Een schat voor de paddenstoelmannen! Steek je eigen wapens in elkaar met al wat je op je weg kunt vinden.
- Beklim huizenhoge archiefkasten met je betrouwbare kleefhand. Spinnen en kevers worden ongelooflijke tegenstanders, terwijl konijnen en opossums uitgroeien tot torenhoge dinosauriërs!
- De wereld ligt aan je voeten, dankzij de geestvormende sporekracht.
- Geniet van meer dan 10 uur boeiend spelplezier in de huid van 1 van de 3 unieke personages.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.