Murder in venice
Murder in venice

Murder in venice

Vanaf:9,99

Murder in Venice is een puzzelspel voor de Nintendo DS waarin een ongelooflijk avontuur op jou wacht. Vera is een jonge studente. De Italiaanse is per ongeluk getuige van een moord waardoor ze midden in een complot belandt van de KGB. Dit verhaal gaat zo ver terug als de Koude Oorlog! Het stom het


EAN
5907813595912
Merk
Easy interactive console
Model
MURDER IN VENICE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Murder in Venice is een puzzelspel voor de Nintendo DS waarin een ongelooflijk avontuur op jou wacht. Vera is een jonge studente. De Italiaanse is per ongeluk getuige van een moord waardoor ze midden in een complot belandt van de KGB. Dit verhaal gaat zo ver terug als de Koude Oorlog!

Het stom het ook klinkt, de moord die Vera heeft gezien heeft invloed op het lot van de wereld. Tijdens haar avontuur wordt Vera bijgestaan door een voormalig KGB-agent, maar kan zij hem wel vertrouwen? De Italiaanse moet opzoek naar aanwijzingen die haar helpen het mysterie rond de moord op te lossen. Daarbij stuit ze op onwaarschijnlijke experimenten van een briljante Tsjechische wetenschapper.

In dit zoek-en-vindavontuur is het de taak van de speler om binnen de spelwereld hints te vinden. Door te zoeken binnen het spel moet je de juiste objecten vinden en gebruiken om het onderzoek te bespoedigen. Kan jij omgaan met de druk?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.