Moshi monsters: moshlings theme park
Moshi monsters: moshlings theme park

Moshi monsters: moshlings theme park

Vanaf:5,99

Er wacht een monsterlijk 3D avontuur op je! Help je favoriete Moshi Monsters wanneer zij op avontuur gaan om het Moshlings Theme Park opnieuw op te bouwen. Heb jij het in je om het pretpark van de Moshi Monsters nieuw leven in te blazen door ALLE missende Moshlings te vinden? Je moet wel, want dit i


EAN
5030917113819
Merk
Activision
Model
MOSHI MONSTERS: MOSHLINGS THEME PARK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Er wacht een monsterlijk 3D avontuur op je! Help je favoriete Moshi Monsters wanneer zij op avontuur gaan om het Moshlings Theme Park opnieuw op te bouwen. Heb jij het in je om het pretpark van de Moshi Monsters nieuw leven in te blazen door ALLE missende Moshlings te vinden? Je moet wel, want dit is bovendien de eerste keer dat een Moshi-game in een 3D-spelwereld wordt gespeeld.

Herbouw het pretpark Moshlings Theme Park door de verloren Moshlings te vinden. In totaal zijn het er wel zestig, dus je moet flink je best doen. Door kleine minigames te spelen, krijg je tips die jou op je zoektocht kunnen helpen.

Begeleid jouw Moshi Monsters terwijl zij topscores neerzetten met ritjes in de achtbaan, met karten, sleeën en andere spannende activiteiten. Daarnaast speel je ook nog eens nieuwe gebieden vrij, waardoor Moshi Monsters: Moshlings Theme Park altijd weer iets nieuws op tafel weet te brengen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.