Moshi monsters: moshling zoo
Moshi monsters: moshling zoo

Moshi monsters: moshling zoo

Vanaf:9,99

Moshi Monsters: Moshling Zoo is een avontuurlijk kinderspel voor de Nintendo DS. Het spel is gebaseerd op Moshi Monsters, een populair online webspel voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Wereldwijd spelen vijftig miljoen kinderen het online spel. Kinderen kunnen in Moshi Monsters: Moshling Zoo al


EAN
5030917100703
Merk
Activision blizzard
Model
MOSHI MONSTERS: MOSHLING ZOO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Moshi Monsters: Moshling Zoo is een avontuurlijk kinderspel voor de Nintendo DS. Het spel is gebaseerd op Moshi Monsters, een populair online webspel voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Wereldwijd spelen vijftig miljoen kinderen het online spel.

Kinderen kunnen in Moshi Monsters: Moshling Zoo altijd en overal op avontuur gaan. Het spel bevat nieuwe Moshlings, het zijn kleine monstertjes, die gamers kunnen verzamelen. In totaal zijn er 52 verschillende te vinden, waaronder enkele extreem zeldzame wezentjes!

Naast het verzamelen van de Moshlings kunnen de kinderen kleine spelletjes spelen, educatieve puzzels oplossen en prijzen winnen met hun dierentuin. De Moshlings die je vindt, kunnen namelijk in je eigen dierentuin geplaatst worden. Met Moshi Monsters: Moshling Zoo verandert ieder kind in een echte Moshi-verzamelaar, Moshi Moshi!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.