Monster high: de grafgeest nintendo ds
Monster high: de grafgeest nintendo ds

Monster high: de grafgeest nintendo ds

Vanaf:9,99

Monster High: De Grafgeest is een van de populairste entertainmentfranchises voor meisjes op dit moment. Met Monster High: De Grafgeest kun je voor het eerst zelf op avontuur met de meiden van de meest bizarre middelbare school ter wereld! Na het maken en aanpassen van je eigen personage kun je han


EAN
4005209149938
Merk
Thq
Model
MONSTER HIGH: DE GRAFGEEST NINTENDO DS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Monster High: De Grafgeest is een van de populairste entertainmentfranchises voor meisjes op dit moment. Met Monster High: De Grafgeest kun je voor het eerst zelf op avontuur met de meiden van de meest bizarre middelbare school ter wereld!

Na het maken en aanpassen van je eigen personage kun je hangen met Frankie Stein, Draculaura, Clawdeen Wolf, Lagoona Blue, Cleo de Nile en andere Monster High-studenten. In zeven spannende levels ontdek je al hun freaky gebreken terwijl je socialiseert en spannende avonturen in Monster High: De Grafgeest beleeft!

Monster High: De Grafgeest laat je de campus vrij verkennen en naar eigen inzicht opdrachten aannemen. Je kunt rondspoken in de gangen, de kunst van het angst aanjagen oefenen of belangrijke lessen in de klas leren. Je vrienden bel je met je iCoffin-smartphone om na de les af te spreken. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om Scream Queen op het Terror Under the Sea-schoolfeest te worden!

De middelbare school was nog nooit zo spannend als in Monster High: De Grafgeest!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.