Monster bomber
Monster bomber

Monster bomber

Vanaf:9,99

Kleur, precisie en snelheid zijn de drie belangrijkste elementen in deze game die een nieuwe draai geeft aan klassieke arcadegameplay. In Monster Bomber moet je gekleurde ballen opladen en wegschieten op het Touch Screen om monsters in dezelfde kleuren te raken op het bovenste scherm. Er zijn vijf v


EAN
0096427014799
Merk
Onbekend
Model
MONSTER BOMBER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kleur, precisie en snelheid zijn de drie belangrijkste elementen in deze game die een nieuwe draai geeft aan klassieke arcadegameplay. In Monster Bomber moet je gekleurde ballen opladen en wegschieten op het Touch Screen om monsters in dezelfde kleuren te raken op het bovenste scherm. Er zijn vijf verschillende monsters, elk met een eigen kleur en eigen karakteristieken. Die unieke karakteristieken zorgen ervoor dat je elke monster op een iets andere manier moet verslaan. Om een level te winnen zul je alle monsters moeten vernietigen. Als ze jou bereiken voordat je ze hebt neergeschoten, is het "game over".

De game bevat twee singleplayermodi. In Scenario moet je je eigen weg zoeken door ruim twintig levels, elk met meerdere doelen om te halen. De tweede singleplayermodus is Survival waarin je zoveel mogelijk monsters moet vernietigen. De game is bovendien met vier personen te spelen in de multiplayermodus. Het is mogelijk om dit te doen met slechts één versie van de game. Om je te helpen bij het spelen zijn er ook "power-ups" te vinden die invloed hebben op het speelveld, de ballen en de monsters. Er zijn echter ook "power-downs" die je het juist lastiger maken. Ook kun je kettingreacties veroorzaken waardoor grote aantallen monsters in één klap worden vernietigd. Bovendien bevatten de levels obstakels zoals draaiende muren en gaten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.