Mind your language learn english  nds
Mind your language learn english  nds

Mind your language learn english nds

Vanaf:14,50

Leer Engels op een leuke manier met Mind Your Language: Learn English voor de Nintendo DS! Mind Your Language: Learn English bevat een Character Creation System en verschillende andere noviteiten om je leerervaring te personaliseren! Mind Your Language: Learn English plaatst je in een school die je


EAN
8430613001354
Merk
V2 play
Model
MIND YOUR LANGUAGE LEARN ENGLISH NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Leer Engels op een leuke manier met Mind Your Language: Learn English voor de Nintendo DS! Mind Your Language: Learn English bevat een Character Creation System en verschillende andere noviteiten om je leerervaring te personaliseren!

Mind Your Language: Learn English plaatst je in een school die je vrij kunt verkennen. Probeer de verborgen woorden en letters te ontdekken en speel acht verschillende leuke en boeiende mini-games die je de verschillende aspecten van de taal bijbrengen!

Met opnamen van meer dan 1000 woorden wordt ook de uitspraak van de taal op leuke wijze in Mind Your Language: Learn English behandeld. Een beloning systeem houdt bij hoe goed je het doet en de vaart in de leerzame en leuke spelervaring!

Mind Your Language: Learn English bevat meer dan 20 karakters die je hulp tijdens het spel geven. In de Wordbag bouw je een eigen persoonlijke bibliotheek van woorden en een ingebouwd woordenboek geeft je alle definities en vertalingen van de woorden in Mind Your Language: Learn English!

Leer Engels met Mind Your Language: Learn English!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.