Megamind: the blue defender
Megamind: the blue defender

Megamind: the blue defender

Vanaf:5,99

Megamind: The Blue Defender is de game die bij de gelijknamige animatiecomedy van Dreamworks hoort. Het verhaal draait om twee buitenaardse wezens die als baby's op aarde beland zijn en na verloop van tijd elkaars aartsvijanden worden. Heb jij het in je om een superheld te worden? Megamind: The Blu


EAN
4005209136860
Merk
Thq
Model
MEGAMIND: THE BLUE DEFENDER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Megamind: The Blue Defender is de game die bij de gelijknamige animatiecomedy van Dreamworks hoort. Het verhaal draait om twee buitenaardse wezens die als baby's op aarde beland zijn en na verloop van tijd elkaars aartsvijanden worden. Heb jij het in je om een superheld te worden?

Megamind: The Blue Defender is een actie-avonturenspel waarin je Megamind speelt. Deze alien moet de misdaad bestrijden en de planeet beschermen. Vecht je weg door talloze vijanden en gebruik hierbij allerlei futuristisch wapentuig, zoals de Mega Blaster en Electric Lasso!

In Megamind: The Blue Defender wordt het verhaal van de film verder uitgediept. Tijdens je missie om de aarde te beschermen, komen er allerlei karakters uit de film op je pad. Daarnaast kun je lasers, raketten en elektrische aanvallen gebruiken om de verschillende bazen in Megamind: The Blue Defender te verslaan!

Beleef de doldwaze actie uit de film nu zelf in Megamind: The Blue Defender!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.