Mario slam basketball
Mario slam basketball

Mario slam basketball

Vanaf:24,95

Square-Enix gebruikte Nintendo`s Mario-licentie om er een basketbalspel aan op te hangen. Het unieke schuilt hem allereerst in de besturing: terwijl de speler Mario en zijn vrienden over het veld verplaatst met de vierpuntsdruktoets, kan hij zeer nauwkeurig passen, schieten, dunken en verdedigen do


EAN
0045496463663
Merk
Nintendo
Model
MARIO SLAM BASKETBALL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Square-Enix gebruikte Nintendo`s Mario-licentie om er een basketbalspel aan op te hangen. Het unieke schuilt hem allereerst in de besturing: terwijl de speler Mario en zijn vrienden over het veld verplaatst met de vierpuntsdruktoets, kan hij zeer nauwkeurig passen, schieten, dunken en verdedigen door de stylus over het touch screen te bewegen. Hierbij kunnen spelers het de tegenstander extra lastig maken door bananenschillen, bommen en andere power-ups in het veld te smijten. Een ander origineel element is het scoresysteem: de punten die de speler met een treffer verdient zijn afhankelijk van de verzamelde muntjes, waardoor het in principe mogelijk is met een dunk een dikke honderd punten te scoren. Het resultaat is een spectaculaire, hectische en verrassende spelbeleving. Een enkele speler kan losgaan in diverse toernooien en oefenstanden, terwijl ook tegen vrienden kan worden gespeeld in minigames (slechts een Game Card vereist) en complete wedstrijden (hiervoor heeft elke speler een Game Card nodig).

Kenmerken:
- Razendsnelle en hectische basketbal-actie met twee teams van elk drie spelhelden, inclusief favorieten als Mario, Yoshi en Donkey Kong.
-Door goed te presteren komen nieuwe speelvelden en personages beschikbaar, waaronder enkele helden uit de spellen van Square-Enix.
-Gebruik de stylus op het touch screen voor passen, schieten, dunken, verdedigen en het uitvoeren van special moves.
-Speel minigames met vrienden of demonstreer je vaardigheden in complete wedstrijden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.