Mario  luigi: bowsers inside story
Mario  luigi: bowsers inside story

Mario luigi: bowsers inside story

Vanaf:32,99

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story is het nieuwste rollenspel in de inmiddels beroemde serie voor de Nintendo DS. Na Partners In Time gaan de Italiaanse broers deze keer - door een ongelukje - op avontuur ín het lichaam van aartsvijand Bowser.Mario & Luigi gaan weer op avontuur in Mario & Luigi:


EAN
0045496469092
Merk
Nintendo
Model
MARIO LUIGI: BOWSERS INSIDE STORY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story is het nieuwste rollenspel in de inmiddels beroemde serie voor de Nintendo DS. Na Partners In Time gaan de Italiaanse broers deze keer - door een ongelukje - op avontuur ín het lichaam van aartsvijand Bowser.

Mario & Luigi gaan weer op avontuur in Mario & Luigi: Bowser's Inside Story voor de Nintendo DS. De twee helden zullen op avontuur moeten gaan om meer ervaringspunten te krijgen. Aan de hand van die punten is het weer mogelijk om nieuwe aanvallen of verdedigingen te leren. Je kunt dan sterkere vijanden verslaan. Mario & Luigi: Bowser's Inside Story laat de speler zelfs op momenten invloed uitoefenen op het leven van Bowser, want je zit immers wel in zijn lichaam!

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story is geen klassiek Mario-avontuur waarbij springen en rennen centraal staat. Het is een rollenspel en dus zal elke keer dat je een tegenstander aanvalt, een flink aantal statistieken invloed hebben op de hoeveelheid schade die je doet. Ben je sterk ontwikkelt, dan doe je meer schade. Vijanden worden echter ook steeds sterker en dus moet je in Mario & Luigi: Bowser's Inside Story altijd zorgen dat je goed voorbereid ten strijde gaat!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.