Magic encyclopedia: moon light
Magic encyclopedia: moon light

Magic encyclopedia: moon light

Vanaf:8,00

In 'Magic Encyclopedia: Moon Light' ga je samen met Katrina en haar broer op avontuur in een magische wereld om de professor te redden. Hij is vervloekt door een weerwolf en alleen door de juiste verborgen objecten te vinden, kun je hem redden! In 'Magic Encyclopedia: Moon Light' is het de bedoelin


EAN
8713747105984
Merk
Easy interactive console
Model
MAGIC ENCYCLOPEDIA: MOON LIGHT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'Magic Encyclopedia: Moon Light' ga je samen met Katrina en haar broer op avontuur in een magische wereld om de professor te redden. Hij is vervloekt door een weerwolf en alleen door de juiste verborgen objecten te vinden, kun je hem redden!

In 'Magic Encyclopedia: Moon Light' is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

'Magic Encyclopedia: Moon Light' biedt spannende zoek & vind gameplay in meer dan vier uiteenlopend continenten. Met prachtige handgetekende beelden, tweeëndertig levels en achttien mini-games is 'Magic Encyclopedia: Moon Light' een zeer complete zoek & vind-game!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.