Madagascar kartz
Madagascar kartz

Madagascar kartz

Vanaf:21,95

Keer terug naar de knotsgekke savanne met Madagascar Kartz. Je komt alle personages en locaties uit de bekende animatiefilms van Dreamworks ook in deze game tegen. Beleef de pret van de film nogmaals met deze over-the-top arcade kart racer. Trap het gaspedaal Madagascarstijl in en ga helemaal uit j


EAN
5030917076022
Merk
Activision blizzard
Model
MADAGASCAR KARTZ

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Keer terug naar de knotsgekke savanne met Madagascar Kartz. Je komt alle personages en locaties uit de bekende animatiefilms van Dreamworks ook in deze game tegen.

Beleef de pret van de film nogmaals met deze over-the-top arcade kart racer. Trap het gaspedaal Madagascarstijl in en ga helemaal uit je dak met de te gekke voertuigen, maffe circuits, tonnen power-ups en idiote kartrace-actie.

Kies uit je favoriete Madagascar personages waaronder Alex, Marty, Gloria, Melman, King Julian en de penguins. Er zijn meer dan 20 racebanen stuk voor stuk gebaseerd op locaties uit de film. Zo is er het vliegtuigwrak, de New York Dierentuin en de vulkaan.

Je kunt bizarre stunst uithalen als enormen sprongen, flips, wheelies waarbij je voor de meest gekke manouvres ook nog beloond zal worden. Maak gebruik van de verschillend epower-ups die overal te vinden zijn waaronder power boosts, mijnen, raketten en nog veel meer compleet in de stijl van de films.

Speel ook verschillende personages en racebanen uit andere Dreamworks films vrij zoals Shrek en Monsters vs Aliens. Met Madagascar Kartz haal je flink wat raceplezier in huis voor iedereen van het gezin!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.