Loving life with hello kitty  friends
Loving life with hello kitty  friends

Loving life with hello kitty friends

Vanaf:14,99

Hello Kitty is terug om haar vriendjes te helpen in Loving Life With Hello Kitty & Friends. Neem haar mee uit winkelen, versier haar kamer en kleed haar aan. In Loving Life With Hello Kitty & Friends komen alle Hello Kitty's beste vrienden voor maar ook voor het eerst de nieuwe personages JewelPets.


EAN
5060102952688
Merk
Rising star games
Model
LOVING LIFE WITH HELLO KITTY FRIENDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hello Kitty is terug om haar vriendjes te helpen in Loving Life With Hello Kitty & Friends. Neem haar mee uit winkelen, versier haar kamer en kleed haar aan. In Loving Life With Hello Kitty & Friends komen alle Hello Kitty's beste vrienden voor maar ook voor het eerst de nieuwe personages JewelPets. Speel met HelloKitty en haar vriendjes op vijf verschillende plekken: Kitty's kamer, in de winkel, in een broodjeszaak, uit winkelen en op de speelplaats.

In Kitty's kamer kan je haar kamer opnieuw decoreren met meubels. Ook kan je in Loving Life With Hello Kitty & Friends de personages van kleding wisselen. In de winkel trek je een speciaal verkoopuniform aan en ben je de assistent van de winkelbaas. Het restaurant, bloemenwinkel en supermarkt zijn bemand door al Kitty's vriendjes. Verdien in de broodjeszaak Puro's, een munteenheid waarmee je goederen kan kopen.

Word vrienden met de liefste kat in de geschiedenis van het universum met Loving Life With Hello Kitty & Friends!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.