Lola  virginia  nds
Lola  virginia  nds

Lola virginia nds

Vanaf:25,99

Lola & Virginia is een spel over de 12 jaar oude Lola. Zij woont in een arme buurt, maar gaat naar een school waar de rijke en verwende Virginia ook zit. Dit brengt natuurlijk allerlei problemen met zich mee. Het is aan jou om Lola een handje te helpen. In de rol van Lola moet je er alles aan doen


EAN
8430613001453
Merk
Deep silver
Model
LOLA VIRGINIA NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Lola & Virginia is een spel over de 12 jaar oude Lola. Zij woont in een arme buurt, maar gaat naar een school waar de rijke en verwende Virginia ook zit. Dit brengt natuurlijk allerlei problemen met zich mee. Het is aan jou om Lola een handje te helpen.

In de rol van Lola moet je er alles aan doen om Virginia dwars te zitten en jouw eigen vrienden te helpen. Je kunt vrij door de school lopen en met klasgenoten praten, je kunt zelfs verdragen sluiten. Dit is nodig ook, want die stomme Virginia heeft jou voor de ogen van de gehele school voor lul gezet. Je hebt geen geloofwaardigheid meer, en die moet je nu dus weer terug gaan verdienen. Lola moet het hart van Charly veroveren en ondertussen Virginia weghouden.

Dat school geen gemakkelijke omgeving is, laat Lola & Virginia goed zien. Help Lola haar waardigheid te herwinnen, want dat arme kindje heeft het al lastig genoeg!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.