Linda hyde: vampire mansion
Linda hyde: vampire mansion

Linda hyde: vampire mansion

Vanaf:21,90

Linda Hyde: Vampire Mansion is een puzzelavontuur voor de Nintendo DS. Het is de taak van de speler om binnen de spelwereld objecten te vinden. Door deze objecten te gebruiken of te combineren, kunnen puzzels opgelost worden en kan je verder met het spel. Ga jij mee op pad om het geheim van de vampi


EAN
8718274540772
Merk
Easy interactive console
Model
LINDA HYDE: VAMPIRE MANSION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Linda Hyde: Vampire Mansion is een puzzelavontuur voor de Nintendo DS. Het is de taak van de speler om binnen de spelwereld objecten te vinden. Door deze objecten te gebruiken of te combineren, kunnen puzzels opgelost worden en kan je verder met het spel. Ga jij mee op pad om het geheim van de vampiers te ontdekken?

De Linda Hyde-serie gaat over een jonge journaliste die werkt voor The World of Mystery Magazine. In dit eerste avontuur stuit ze op een interessante diefstal van enkele zeldzame boeken uit een kunstmuseum. De blijken nogal occulte exemplaren te zijn. Wanneer ze dieper in het mysterie duikt, komt ze er achter dat de wereld van vampiers echter is dan dat ze ooit had durven dromen.

Kan jij Linda helpen op haar spannende avontuur? Pas dan tijdens al je puzzels wel op voor de vampiers, want als zij je te pakken nemen kan je nooit meer een artikel schrijven voor het magazine!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.