Lego: rock band
Lego: rock band

Lego: rock band

Vanaf:27,36

Lego, Rock Band combineert de multiplayer muziekervaring van Rock Band met het plezier en de humor van de Lego serie. Wat daar uit voort komt is een spel met de grootste hits van dit moment en enkele tijdloze klassiekers geschikt voor alle leeftijden. Lego, Rock Band speel je net als elke andere muz


EAN
5051892009867
Merk
Warner bros
Model
LEGO: ROCK BAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Lego, Rock Band combineert de multiplayer muziekervaring van Rock Band met het plezier en de humor van de Lego serie. Wat daar uit voort komt is een spel met de grootste hits van dit moment en enkele tijdloze klassiekers geschikt voor alle leeftijden. Lego, Rock Band speel je net als elke andere muziekgame. Door op het juiste moment de juiste knoppen op de maat van de muziek in te drukken, verdien je steeds meer punten. Het publiek zal uit z'n dak gaan. Doe je dit minder goed, dan word je al snel van het podium gejouwd.

Lego, Rock Band weerspiegelt de fantasie die de omgevingen van Lego kunnen bieden. Met de Lego 'bouw-en-speel' game optie kunnen spelers hun eigen Lego Rock Band stijl ontwikkelen door hun minifigure avatars, band en entourage aan te passen, inclusief roadies, managers en crew. Onder de aanwezige hits die spelers kunnen spelen, vinden we de volgende nummers: Blur - Song 2. Carl Douglas - Kung Fu Fighting. Europe - The Final Countdown. Good Charlotte - Boys and Girls. Pink - So What.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.