Lego: ninjago
Lego: ninjago

Lego: ninjago

Vanaf:19,99

Lego Ninjago: De Videogame biedt spelers de kans meester te worden in Spinjitzu, een vechtkunstvorm waarin personages draaien en tornado's worden om hun vijanden te verslaan, om zo de harmonie te herstellen in de wereld. Spelers kunnen zowel de 'goede' als de 'slechterik' spelen in de singleplayermo


EAN
5051892026314
Merk
Warner bros
Model
LEGO: NINJAGO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Lego Ninjago: De Videogame biedt spelers de kans meester te worden in Spinjitzu, een vechtkunstvorm waarin personages draaien en tornado's worden om hun vijanden te verslaan, om zo de harmonie te herstellen in de wereld. Spelers kunnen zowel de 'goede' als de 'slechterik' spelen in de singleplayermodus, hun vaardigheden testen in verschillende Battle Mode-uitdagingen of met familie en vrienden in een spannende multiplayer-gevechten spelen.

In Lego Ninjago: De Videogame, moeten gamers krachtige Ninja wapens verkrijgen, hindernissen met draken overwinnen en larger-than-life gevechten aangaan. Bovendien bevat de spannende verhaallijn gastoptredens van de favoriete figuren uit Lego Battles. Spelers kunnen in deze game boordevol actie en humor hun een eigen leger van Spinjitzu-helden of Skulkin-schurken samenstellen om daarmee de vijand te verslaan.

Lego Ninjago: De Videogame biedt kinderen en families urenlang speelplezier met verbeterde graphics en effecten, vier nieuwe multiplayer-uitdagingen en twee van de originele multiplayer-uitdagingen van Lego Battles. Beleef Lego op een unieke nieuwe manier in Lego Ninjago: De Videogame!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.