Lego battles
Lego battles

Lego battles

Vanaf:49,99

Lego Battles bundelt de drie Lego thema's tot een unieke uitbreiding van de Lego build-and-play ervaring, maar blijft trouw aan de bouwmogelijkheden en humor die de basis van de Lego videogames vormt. De drie series die verwerkt zitten in Lego Battles zijn Lego Castle, Lego Pirates en Lego Space - b


EAN
5051889004950
Merk
Warner bros
Model
LEGO BATTLES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Lego Battles bundelt de drie Lego thema's tot een unieke uitbreiding van de Lego build-and-play ervaring, maar blijft trouw aan de bouwmogelijkheden en humor die de basis van de Lego videogames vormt. De drie series die verwerkt zitten in Lego Battles zijn Lego Castle, Lego Pirates en Lego Space - bouwen, veroveren en ontdekken!

Via zes verhaallijnen in Lego Battles bouw je zelf een Lego basis, strijd je met teams in meer dan 70 verschillende levels en mix en match jij eenheden tot een unieke en persoonlijke Lego squad. De Lego Battles teams zien piraten zij aan zij vechten tegen tovenaars en aliens; draken vechten tegen ninjas; en piratenschepen beschieten ruimteschepen en ridders.

Je kunt ook vrienden op het strijdtoneel uitdagen in de multiplayer modus via wireless DS multi-card play. Niet alleen zullen kinderen op avontuur kunnen gaan in Lego Battles ook mogen de kids hun borst nat maken voor flink wat dolle pret. Lego Battles biedt namelijk heerlijke actie speciaal gericht op kinderen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.