Legende van gahoole
Legende van gahoole

Legende van gahoole

Vanaf:9,99

'Legende van Ga'Hoole' nodigt kinderen en fans van de film 'Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole' en de populaire boekenreeks 'Guardians of Ga'Hoole' uit om zich aan te sluiten bij een bijzondere groep helden. Spelers nemen de rol aan van Guardian, een gevleugelde strijder en beschermer van


EAN
5051888056851
Merk
Warner bros
Model
LEGENDE VAN GAHOOLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Legende van Ga'Hoole' nodigt kinderen en fans van de film 'Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole' en de populaire boekenreeks 'Guardians of Ga'Hoole' uit om zich aan te sluiten bij een bijzondere groep helden. Spelers nemen de rol aan van Guardian, een gevleugelde strijder en beschermer van de uilenwereld, in een episch verhaal over goed en kwaad.

In 'Legende van Ga'Hoole' kunnen spelers hun eigen uil aanpassen en besturen op een reis door mythische landschappen. Spelers zullen op avontuur moeten gaan, maar dat is niet het enige. Ook behoren vechten, racen en het ontwikkelen van je vaardigheden tot de mogelijkheden in deze game.

Om 'Legende van Ga'Hoole' voor de Nintendo DS te spelen, moet gebruik gemaakt worden van het touchscreen. Het spel is zo gemaakt, dat het toegankelijk is voor een jonger publiek. Zo kunnen ook de kleinsten de avonturen van de uilen naspelen op hun Nintendo DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.