Lalaloopsy
Lalaloopsy

Lalaloopsy

Vanaf:36,42

Beleef een heerlijk avontuur met handgemaakte poppen in Lalaloopsy op de Nintendo DS! Toon je liefde en ontdek de kleurrijke wereld van de Lalaloopsy! Maak nieuwe vrienden in een geweldig avontuur! Maak koekjes, laat bomen groeien en verzorg huisdieren in Lalaloopsy. Geef je tuintje water en kijk h


EAN
5030917100130
Merk
Activision blizzard
Model
LALALOOPSY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beleef een heerlijk avontuur met handgemaakte poppen in Lalaloopsy op de Nintendo DS! Toon je liefde en ontdek de kleurrijke wereld van de Lalaloopsy!

Maak nieuwe vrienden in een geweldig avontuur! Maak koekjes, laat bomen groeien en verzorg huisdieren in Lalaloopsy. Geef je tuintje water en kijk hoe de planten groeien en speel met je huisdiertje om hem lekker te verwennen!

Laat zien hoeveel je van je huisdieren houdt door hun hun buik vol met speciale traktaties te stoppen. Bak een heerlijke traktatie voor je huisdier en geef hem snoepjes als beloning. In de wereld van Lalaloopsy is alles mogelijk zolang je maar lief voor elkaar bent!

In Lalaloopsy speel je met handgemaakte poppen om een geweldig avontuur te beleven. Wees de vrolijkheid zelve in huis door een fantastische omgeving voor jezelf en je huisdieren te creëren!

Lalaloopsy is een heerlijke game voor jong en oud waarin niets te gek is!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.