Kirby: mass attack
Kirby: mass attack

Kirby: mass attack

Vanaf:44,99

Kirby Mass Attack geeft een nieuwe draai aan de avonturen van de roze gameheld Kirby. Voor het eerst ga je op avontuur met wel tien Kirbys tegelijk in Kirby Mass Attack!Op een mooie dag komt er een kwaadaardige tovenaar die Kirby opdeelt in tien kleine Kirby's. Nu is het aan Kirby om zijn originele


EAN
0045496471507
Merk
Nintendo
Model
KIRBY: MASS ATTACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kirby Mass Attack geeft een nieuwe draai aan de avonturen van de roze gameheld Kirby. Voor het eerst ga je op avontuur met wel tien Kirbys tegelijk in Kirby Mass Attack!

Op een mooie dag komt er een kwaadaardige tovenaar die Kirby opdeelt in tien kleine Kirby's. Nu is het aan Kirby om zijn originele vorm terug te krijgen. Hiervoor gebruik je het aanraakscherm van de Nintendo DS. Een simpele zwiep over het scherm zorgt voor een massale aanval op een vijand. Door vervolgens op de vijand te tikken, kunnen zij zich overgeven.

De tien Kirby karakters zijn gemakkelijk te besturen in Kirby Mass Attack. Samen met de Kirby's moet je vijanden verslaan en schatten vinden. Het is belangrijk dat je alle tien de Kirby's behoudt, want sommige puzzels kunnen alleen opgelost worden wanneer je genoeg Kirby's bezit. Ook is het mogelijk om meer Kirby's te verdienen.

Door levels uit te spelen en schatten te verzamelen, kun je in Kirby Mass Attack extra mini-games vrijspelen. Elk van deze kleine spelletjes heeft een unieke insteek. Help Kirby weer een te worden en ga op avontuur met tien roze helden in Kirby Mass Attack!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.