Joan jade:and the gates of xibalba
Joan jade:and the gates of xibalba

Joan jade:and the gates of xibalba

Vanaf:17,99

Joan Jade and the Gates of Xibalba is een puzzelavontuur binnen tweedimensionale omgevingen. De speler speelt een vrouwelijke archeologe die moet zoeken naar haar verloren kinderen. Het verhaal neemt je mee naar Maya tempels en de jungles van Yucatán. Centraal in dit puzzelavontuur staat het vinden


EAN
8718274541151
Merk
Easy interactive console
Model
JOAN JADE:AND THE GATES OF XIBALBA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Joan Jade and the Gates of Xibalba is een puzzelavontuur binnen tweedimensionale omgevingen. De speler speelt een vrouwelijke archeologe die moet zoeken naar haar verloren kinderen. Het verhaal neemt je mee naar Maya tempels en de jungles van Yucatán. Centraal in dit puzzelavontuur staat het vinden van zeldzame stenen.

Het verhaal van Joan Jade and the Gates of Xibalba begint bij een opgraving. Spelers lopen door een labyrint, sluipt door kerkers en jungles al puzzelend, om zo het mysterie te ontrafelen.

De manier waarop je het spel speelt, is vooral gebaseerd op het verzamelen en gebruiken van objecten om puzzels op te lossen. Het spel is opgedeeld in vier hoofdstukken, een proloog en een epiloog. In elk hoofdstuk moeten een aantal taken uitgevoerd worden.

In totaal neemt Joan Jade and the Gates of Xibalba je mee naar dertig locaties waarbinnen je 82 puzzels krijgt voorgeschoteld. Daarnaast zijn er 240 objecten die je kunt vinden binnen de spelwereld, aangevuld met 27 artifacten. Alles in Joan Jade and the Gates of Xibalba is met de hand getekend!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.