Joan jade:and the gates of xibalba
Joan jade:and the gates of xibalba

Joan jade:and the gates of xibalba

Vanaf:14,99

In Joan Jade and the Gates of Xibalba moet je de hoofdrolspeelster Joan helpen om het oerwoud te doorkruizen en ze zo te herenigen met haar drie kinderen, die door een groep schurken zijn ontvoerd. Maar niets is Joan te gek als het gaat om haar kinderen. Zo slaat zij zich een weg door het gevaarlijk


EAN
8718274541151
Merk
Easy interactive console
Model
JOAN JADE:AND THE GATES OF XIBALBA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Joan Jade and the Gates of Xibalba moet je de hoofdrolspeelster Joan helpen om het oerwoud te doorkruizen en ze zo te herenigen met haar drie kinderen, die door een groep schurken zijn ontvoerd. Maar niets is Joan te gek als het gaat om haar kinderen. Zo slaat zij zich een weg door het gevaarlijke oerwoud, overwint zij de verschrikkingen van oude tempels en culturen waarmee zij tijdens haar tocht wordt geconfronteerd. Ze is immers niet voor niets uitgeroepen tot archeologe van het jaar!
Joan Jade is een prachtige mix van verschillende speltypen. Zoek en vind velden worden afgewisseld met puzzels waar de bovenkamer ?ink voor aan het werk moet. En de mini-games vergen de nodige behendigheid.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.