Jewel match 2
Jewel match 2

Jewel match 2

Vanaf:9,99

Jewel Match 2 is een juweeltje dat je ogen doet glinsteren! Voor je het weet ben je eraan verslingerd. Maak combinaties met kleurrijke stenen tot de gouden vakjes uiteenspatten in Jewel Match 2!Bij Jewel Match 2 is het de bedoeling dat je kristallen omwisselt en op die manier je speelveld leegmaakt.


EAN
8718274541168
Merk
Easy interactive console
Model
JEWEL MATCH 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jewel Match 2 is een juweeltje dat je ogen doet glinsteren! Voor je het weet ben je eraan verslingerd. Maak combinaties met kleurrijke stenen tot de gouden vakjes uiteenspatten in Jewel Match 2!

Bij Jewel Match 2 is het de bedoeling dat je kristallen omwisselt en op die manier je speelveld leegmaakt. Leg je drie of meerdere kristallen van dezelfde kleur naast elkaar, dan verdwijnen ze en krijg jij punten. Dat klinkt simpel, maar het werkt enorm verslavend. Voor je het weet ben je tot diep in de nacht begin om die topscore te kraken!

In Jewel Match 2 wordt deze klassieke vorm van Bejeweled uitgebreid met een opvallende nieuwe spelmodus, je zult namelijk moeten leren omgaan met tijdsdruk. De tijd tikt af en binnen die tijd moet jij zo goed mogelijk je best doen. Doe je dit goed, dan verdien je extra - kostbare - seconden.

Jewel Match 2 brengt heerlijke puzzelactie naar jouw Nintendo DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.