Jewel master: cradle of rome
Jewel master: cradle of rome

Jewel master: cradle of rome

Vanaf:9,99

Geniet van de aanstekelijke puzzels en heers over een machtig Romeins imperium!De aanstekelijke gameplay van Jewel Master: Cradle Of Rome behoeft weinig uitleg; Je start met een rooster met daarop een aantal tegels, elk met een ander symbool. Door tegels horizontaal of verticaal te verschuiven, is h


EAN
8717278828916
Merk
Cerasus media
Model
JEWEL MASTER: CRADLE OF ROME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Geniet van de aanstekelijke puzzels en heers over een machtig Romeins imperium!

De aanstekelijke gameplay van Jewel Master: Cradle Of Rome behoeft weinig uitleg; Je start met een rooster met daarop een aantal tegels, elk met een ander symbool. Door tegels horizontaal of verticaal te verschuiven, is het mogelijk om rijen van 3, 4 of 5 dezelfde symbolen te maken. Deze rijen verdwijnen vervolgens waarna er door het rooster aan de bovenkant van het scherm nieuwe tegels naar beneden vallen. De bedoeling is om alle speciale blauwe tegels te vernietigen. Daarbij heb je de beschikking over een aantal spectaculaire speciale vaardigheden, zoals "Lightning", waardoor twintig willekeurige tegels vernietigd worden en "The Bomb", waardoor een vierkant van maar liefst negen tegels wordt vernietigd. Ook kun je een zandloper vrij spelen waarmee je de tijd even stil kunt zetten.

Bouw een enorm Romeins imperium!


In Jewel Master: Cradle Of Rome sta jij aan het hoofd van het Romeinse Rijk in het oude Rome. Je begint met een klein dorpje en probeert door slim te puzzelen én strategisch inzicht een groot imperium op te bouwen. De tegels uit het puzzelspel vertegenwoordigen de verschillende hulpbronnen die je nodig hebt bij de opbouw van je rijk, zoals goud, voedsel en hout. Tussen de verschillende levels met puzzels krijg je de mogelijkheid om met deze bronnen allerlei gebouwen te plaatsen; van kleine boerderijen en nederzettingen tot belangrijkere constructies, zoals het Colosseum en het Pantheon. Elk gebouw levert voordelen op, zoals speciale krachten. Puzzel, bouw en overwin!

Kenmerken  • 100 zeer verslavende en uitdagende levels

  • Bouw meer dan 20 historische gebouwen verspreid over vijf tijdperken

  • Innovatieve gameplay. Maak handig gebruik van het touchscreen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.