Jewel master - cradle of athena
Jewel master - cradle of athena

Jewel master - cradle of athena

Vanaf:9,99

Treed in de voetsporen van de legendarische Hercules en herbouw de oude Griekse wereld aan de voet van de akropolis. Het is jouw taak om in 'Jewel Master: Cradle of Athena' het Pergamon-altaar opnieuw op te bouwen, samen met het beroemde theater van Dionysus en vele andere legendarische gebouwen uit


EAN
8718274540062
Merk
Easy interactive console
Model
JEWEL MASTER - CRADLE OF ATHENA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Treed in de voetsporen van de legendarische Hercules en herbouw de oude Griekse wereld aan de voet van de akropolis. Het is jouw taak om in 'Jewel Master: Cradle of Athena' het Pergamon-altaar opnieuw op te bouwen, samen met het beroemde theater van Dionysus en vele andere legendarische gebouwen uit de oudheid.

Zoals elke game uit de 'Jewel Master'-serie is het in 'Jewel Master: Cradle of Athena' de bedoeling dat je al puzzelend drie dezelfde stenen naar elkaar legt. Door dit te doen, verdien je punten en speel je ruimte vrij op je speelbord. Bovendien krijg je grondstoffen, juwelen, goud en magische artefacten om jou op je missie te helpen.

In totaal biedt 'Jewel Master: Cradle of Athena' meer dan 100 nieuwe levels die je flink kunnen laten nadenken. Het is je uiteindelijke doel om 20 monumentale gebouwen opnieuw op te bouwen, en dan hadden we niet eens iets verteld over de gevaarlijke Griekse mythen die in 15 bonuslevels op de loer liggen!

Maak je borst maar nat en sla aan het bouwen in 'Jewel Master: Cradle of Athena'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.