Jewel link: legends of atlantis
Jewel link: legends of atlantis

Jewel link: legends of atlantis

Vanaf:28,56

Jewel Link: Legends Of Atlantis is een Match 3-puzzelavontuur dat zijn weerga niet kent. Verwissel aangrenzende tegels zodat er rijen van drie of meer van dezelfde symbolen ontstaan​​. Welkom in de geweldige en mysterieuze wereld van Jewel Link: Legends Of Atlantis! Volg het spoor van de machti


EAN
5016488124850
Merk
Avanquest software
Model
JEWEL LINK: LEGENDS OF ATLANTIS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jewel Link: Legends Of Atlantis is een Match 3-puzzelavontuur dat zijn weerga niet kent. Verwissel aangrenzende tegels zodat er rijen van drie of meer van dezelfde symbolen ontstaan​​. Welkom in de geweldige en mysterieuze wereld van Jewel Link: Legends Of Atlantis!

Volg het spoor van de machtige onderwatergod Triton en creëer een glorieuze wereld op de bodem van de oceaan. Construeer het onderwaterlandschap en plaats ontelbare andere legendarische gebouwen! Zal de wijsheid van de watergoden aan je kant staan als je met de bouw van de mystieke onderwaterwereld begint?

Jewel Link: Legends Of Atlantis koppelt puzzelactie aan een puntensysteem. Door rijen weg te spelen, verzamel je voedsel, bouw je hulpbronnen, krijg je juwelen en goud evenals magische artefacten om je op weg te helpen in je missie. Met meer dan honderd levels en twintig unieke gebouwen is Jewel Link: Legends Of Atlantis zeer compleet puzzelavontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.