Jam with the band
Jam with the band

Jam with the band

Vanaf:18,00

Muziekfans opgelet: Nintendo brengt een heuse muziekstudio naar de Nintendo DS. Met 'Jam with the Band' verandert je spelcomputer in een draagbare mixmachine!In 'Jam with the Band' is het mogelijk om 50 bekende nummers naar eigen smaak aan te passen en compleet nieuwe tracks te componeren. In de son


EAN
0045496470012
Merk
Nintendo
Model
JAM WITH THE BAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Muziekfans opgelet: Nintendo brengt een heuse muziekstudio naar de Nintendo DS. Met 'Jam with the Band' verandert je spelcomputer in een draagbare mixmachine!

In 'Jam with the Band' is het mogelijk om 50 bekende nummers naar eigen smaak aan te passen en compleet nieuwe tracks te componeren. In de song editor kun je een nummer met allerlei instrumenten verrijken of je eigen melodieën toevoegen door simpelweg in de microfoon te neuriën!

'Jam with the Band' bevat zeer uiteenlopende muziek. Naast tracks van populaire artiesten als Britney Spears, Michael Jackson en Madonna zijn er ook klassieke game-medley's voor echte Nintendo-fans toegevoegd. Naast de 50 aanwezige nummers kunnen er nog eens 50 extra tracks via de Nintendo Wi-Fi Connection worden gedownload.

Gebruik de stylus op het touch screen van de Nintendo DS om de instrumenten zelf te bespelen! Sla een virtuele gitaar aan of drum mee op een trommel. Het is zelfs mogelijk om in de microfoon te zingen en je eigen stem aan nummers toe te voegen!

Maar waarom zou je in je eentje jammen als je het ook met een groep kunt doen? 'Jam with the Band' bevat een multiplayer modus waarin je met maarlieft 8 andere spelers muziek kunt maken!

Ontdek je muzikale talent of maak gewoon een hoop lol met 'Jam with the Band' voor de Nintendo DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.