Jam sessions
Jam sessions

Jam sessions

Vanaf:4,99

Als je geen gitaar mee kunt nemen neem dan je DS mee! Of je je nou even flink wilt laten gaan op metal of juist rustig wilt relaxen met wat akoestische muziek Jam Sessions is het draagbare gitaarspel. Door je DS in een gitaar te veranderen zorgt Jam Sessions DS ervoor dat je bijzonder realistische


EAN
3307210259929
Merk
Ubisoft
Model
JAM SESSIONS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Als je geen gitaar mee kunt nemen neem dan je DS mee! Of je je nou even flink wilt laten gaan op metal of juist rustig wilt relaxen met wat akoestische muziek Jam Sessions is het draagbare gitaarspel. Door je DS in een gitaar te veranderen zorgt Jam Sessions DS ervoor dat je bijzonder realistische gitaarmuziek kunt creeren die ongetwijfeld een gevoelige snaar zal raken.

In Jam Sessions wijs je bepaalde gitaarakkoorden toe aan de richtingsknop en verander je je stylus in een plectrum. Als je van akkoord wilt wisselen druk je de richtingsknop simpelweg de betreffende kant op en laat je je plectrum over de virtuele snaren gaan op het touchscreen. Het resultaat is een opvallend realistisch geluid of je nu een elektrische of akoestische gitaar bespeeld.

Omdat jij degene bent die de gitaarakkoorden toewijst aan de richtingsknop kun je zon beetje elk nummer spelen in Jam Sessions. Je hoeft alleen maar te weten welke akkoorden er in het nummer gebruikt worden. Je zult echter misschien wel het meest plezier beleven aan het creeren van eigen muziek. In Jam Sessions kun je je eigen muziekstukken opnemen en ze later weer afspelen. Hierdoor heeft Jam Sessions heel wat weg van een virtueel notitieblok. Zelfs de meest niet-muzikale persoon kan een deuntje spelen. Het enige wat je hoeft te doen is een paar liedjes uit je hoofd leren. Voor je het weet heb je een draagbare entertainmentset tot je beschikking die ideaal is voor feestjes en andere sociale bijeenkomsten.

In plaats van het volume harder zetten op je DS kun je er ook een paar koptelefoons aan vastkoppelen. Of als je een echt professional bent kun je je DS verbinden met een professioneel geluidssysteem. Dit stukje software swingt de pan uit!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.