Ivy the kiwi
Ivy the kiwi

Ivy the kiwi

Vanaf:49,05

Ivy The Kiwi is een vrolijk avontuur over een klein, schattig vogeltje. De spel is een verhalenboek over een eenzaam vogeltje die op reis gaat. Ze reist door schitterende tweedimensionale landschappen en moet allerlei obstakels overwinnen om haar moeder te vinden. Spelers moeten Ivy The Kiwi helpen


EAN
5060102951636
Merk
Rising star games
Model
IVY THE KIWI

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ivy The Kiwi is een vrolijk avontuur over een klein, schattig vogeltje. De spel is een verhalenboek over een eenzaam vogeltje die op reis gaat. Ze reist door schitterende tweedimensionale landschappen en moet allerlei obstakels overwinnen om haar moeder te vinden.

Spelers moeten Ivy The Kiwi helpen op haar zoektocht. Zo moeten er takken uit de grond omhoog komen om Ivy een handje te helpen. Daarnaast moet de speler veren verzamelen om de highscore op te vijzelen.

In totaal beschikt dit puzzelavontuur over honderd uitdagende levels. Het spel is niet zo maar een avontuur, maar eentje van de hand van Yuji Naka, de bedenker van Sonic The Hedgehog. In tegenstelling tot Sonic draait het spel van Ivy niet om snelheid.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.