Insecticide
Insecticide

Insecticide

Vanaf:36,62

Insecticide is een detective-game daie zich afspeelt in de toekomst. Je bevindt je in een stad waar insecten zijn uitgegroeid tot het dominante ras op de planeet. De insecten hebben een complete samenleving met alle voor- en nadelen opgebouwd. Dit betekent dat de insecten niet alleen gebruik kunnen


EAN
0899163001050
Merk
Onbekend
Model
INSECTICIDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Insecticide is een detective-game daie zich afspeelt in de toekomst. Je bevindt je in een stad waar insecten zijn uitgegroeid tot het dominante ras op de planeet. De insecten hebben een complete samenleving met alle voor- en nadelen opgebouwd. Dit betekent dat de insecten niet alleen gebruik kunnen maken van moderne technologieën, maar dat ze ook te maken hebben met misdaad. Insecticide draait om een moord bij een invloedrijk bedrijf. De politie-agenten van de Insecticide Squad gaan op een insectenjacht door de stad. Detective Chrys Liszt en haar partner Roachy Caruthers hebben de zaak toegewezen gekregen en raken verstrikt in een web van criminaliteit.
Insecticide is een driedimensionale actie-avonturengame. Op je avontuur door de stad zul je niet vele vijanden met welgemikte schoten moeten uitschakelen, maar moet je ook veel puzzelen. Deze game moet je uitspelen door behendig te zijn en goed na te denken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.