Indiana jones: and the staff of kings
Indiana jones: and the staff of kings

Indiana jones: and the staff of kings

Vanaf:15,95

Indy is terug met een nieuw avontuur. Deze keer hoeft Harrison Ford niet op te komen draven, want Indiana Jones and the Staff of Kings zal zich exclusief afspelen op de spelcomputers. Indiana Jones and the Staff of Kings vertelt het verhaal van de staf van Mozes. Natuurlijk moet Indiana Jones deze s


EAN
0023272007898
Merk
Activision blizzard
Model
INDIANA JONES: AND THE STAFF OF KINGS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Indy is terug met een nieuw avontuur. Deze keer hoeft Harrison Ford niet op te komen draven, want Indiana Jones and the Staff of Kings zal zich exclusief afspelen op de spelcomputers. Indiana Jones and the Staff of Kings vertelt het verhaal van de staf van Mozes. Natuurlijk moet Indiana Jones deze staf vinden, en moet hij het ondertussen opnemen tegen Duitsers. Dit gaat weer gepaard met de nodige puzzels, actie, en natuurlijk ook een gezonde dosis humor.

Je kunt de omgeving in je voordeel gebruiken om de tegenstanders te verslaan. Naast je oude vertrouwde zweep en diverse geweren kun je de tegenstanders ook met verschillende voorwerpen in een level om de oren slaan.

Er zijn een aantal voertuigsequenties in Indiana Jones and the Staff of Kings verwerkt. Zo kruip je achter de stuurknuppel van een groot vliegtuig, klim je op de rug van olifant en navigeer je een boot door een woeste rivier. Naast het standaard avontuur is deze Nintendo DS versie van Indiana Jones and the Staff Of Kings uitgerust met enkele mini-games. Deze kan je via een lokale draadloze verbinding tegen je vrienden spelen! Indiana Jones and the Staff of Kings neemt jou hoe dan ook mee op een spannend avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.