Ice age 4: continental drift
Ice age 4: continental drift

Ice age 4: continental drift

Vanaf:14,99

Ice Age: Continental Drift — Arctic Games is vooral op een jonger publiek gericht. Het spel biedt spelers van alle leeftijden de mogelijkheid met te doen aan een prehistorische vorm van de Olympische Spelen. De game verschijnt hand in hand met de bioscoopfilm Ice Age: Continental Drift. De game d


EAN
5030917109805
Merk
Activision
Model
ICE AGE 4: CONTINENTAL DRIFT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ice Age: Continental Drift — Arctic Games is vooral op een jonger publiek gericht. Het spel biedt spelers van alle leeftijden de mogelijkheid met te doen aan een prehistorische vorm van de Olympische Spelen. De game verschijnt hand in hand met de bioscoopfilm Ice Age: Continental Drift.

De game draait om verschillende sporten met een prehistorisch tintje. In deze spellen moeten gamers het met Manny, Sid en Diego opnemen tegen onder meer piraten. De winnaar wint een geheime schat.

Ice Age: Continental Drift — Arctic Games biedt verschillende kleine spelletjes waarin gamers moeten proberen de beste te zijn. Ook is er een toernooi verwerkt in het spel om het geheel in een verhaal te gieten. Ice Age: Continental Drift — Arctic Games is speciaal gemaakt voor jong en oud en kan iedereen uren vermaken!

Doe mee met Sid, Diego en Manny en ga lekker sporten met de grappige, prehistorische activiteiten van Ice Age: Continental Drift — Arctic Games!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.