Horrid henry: missions of mischief
Horrid henry: missions of mischief

Horrid henry: missions of mischief

Vanaf:22,99

Horrid Henry: Missions Of Mischief is een game gebaseerd op een kinderanimatieserie en een serie boeken. In dit puzzelavontuur krijgen spelers de kans om Horrid Henry echt te zijn. Je springt en rent door verschillende levels, zoals je die in de serie ook ziet. In totaal zijn er veertig gebieden om


EAN
5060112743252
Merk
Bigben interactive
Model
HORRID HENRY: MISSIONS OF MISCHIEF

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Horrid Henry: Missions Of Mischief is een game gebaseerd op een kinderanimatieserie en een serie boeken. In dit puzzelavontuur krijgen spelers de kans om Horrid Henry echt te zijn. Je springt en rent door verschillende levels, zoals je die in de serie ook ziet. In totaal zijn er veertig gebieden om te ontdekken, aangevuld met acht monsterlijke bonuslevels en verschillende vrij te spelen beloningen.

Horrid Henry is een jonge knulletje met geen gemakkelijk leven. Zijn lerares en de lunchjuffrouw brengen hem altijd in de problemen. Heeft Henry geen problemen op school dan zijn de ouders er wel om zijn leven extra zuur te maken!

Horrid Henry: Missions Of Mischief bevat meerdere moeilijkheidsgraden om de game voor iedere speler leuk te houden. Om zijn vijanden te lijf te gaan, beschikt Henry natuurlijk over supersoakers, vies slijm, spinnen en stinkbommen! Het is jouw taak om Henry's leven een beetje dragelijker te maken, en natuurlijk maak je gebruik van al zijn wapens!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.