Hollywood files: deadly intrigues
Hollywood files: deadly intrigues

Hollywood files: deadly intrigues

Vanaf:5,99

In Hollywood Files: Murder on the Scene moet je aanwijzingen verzamelen om verschillende moorden op te lossen. Zoek goed op de vreemdste plaatsen om de moordenaar te kunnen achterhalen in Hollywood Files! In Hollywood Files: Murder on the Scene is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de


EAN
8718274540024
Merk
Easy interactive
Model
HOLLYWOOD FILES: DEADLY INTRIGUES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Hollywood Files: Murder on the Scene moet je aanwijzingen verzamelen om verschillende moorden op te lossen. Zoek goed op de vreemdste plaatsen om de moordenaar te kunnen achterhalen in Hollywood Files!

In Hollywood Files: Murder on the Scene is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Hollywood Files: Murder on the Scene bevat naast spannende zoek-en-vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Kun jij alle moorden oplossen in Hollywood Files: Murder on the Scene?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.