Hidden expedition - titanic
Hidden expedition - titanic

Hidden expedition - titanic

Vanaf:9,99

Hidden Expedition: Titanic is een zoek-en-vindpuzzelavontuur voor de bezitters van een Nintendo DS. Puzzelaars met een zwak voor historie komen helemaal aan hun trekken wanneer zij onder water zoeken in het wrak van de Titanic.Op 14 april 1912 zonk het stoomschip RMS Titanic naar de bodem van de oce


EAN
8716051054689
Merk
Big fish
Model
HIDDEN EXPEDITION - TITANIC

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hidden Expedition: Titanic is een zoek-en-vindpuzzelavontuur voor de bezitters van een Nintendo DS. Puzzelaars met een zwak voor historie komen helemaal aan hun trekken wanneer zij onder water zoeken in het wrak van de Titanic.

Op 14 april 1912 zonk het stoomschip RMS Titanic naar de bodem van de oceaan. Het is jouw taak als puzzelaar om het wrak te onderzoeken en zo antieke objecten te vinden. Deze objecten worden opgeslagen in het Titanic Museum.

Onder water zijn zeventien verschillende locaties te vinden waar spelers waardevolle schatten kunnen vinden. Daarnaast beschikt het spel Hidden Expedition: Titanic over veertien kleine spelletjes die zorgen voor diversiteit in dit puzzelspel. Je moet wel snel zijn hoor, want de tijd tikt. Je voorraad zuurstof is niet oneindig!

In totaal biedt Hidden Expedition meer dan honderd objecten om te vinden. In elk spel dat je opstart, zijn de objecten anders verstopt. Dit is een puzzelavontuur dat zelfs de meest ervaren ontdekken kan waarderen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.