Heroes of hellas 2: olympia
Heroes of hellas 2: olympia

Heroes of hellas 2: olympia

Vanaf:8,96

Heroes Of Hellas 2: Olympia is een puzzelspel waarbij spelers niet alleen stenen op een rij moeten leggen, maar ondertussen ook objecten moeten verzamelen. Leg de stenen op een rij en beleef uren puzzelplezier op de Nintendo DS!In deze mix van verslavend 3-op-een-rij plezier en stedenbouw, daagt Her


EAN
8718274541038
Merk
Easy interactive console
Model
HEROES OF HELLAS 2: OLYMPIA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heroes Of Hellas 2: Olympia is een puzzelspel waarbij spelers niet alleen stenen op een rij moeten leggen, maar ondertussen ook objecten moeten verzamelen. Leg de stenen op een rij en beleef uren puzzelplezier op de Nintendo DS!

In deze mix van verslavend 3-op-een-rij plezier en stedenbouw, daagt Heroes of Hellas 2 je uit om je muis over ketens van identieke voorwerpen te slepen om obstakels te verwijderen, bonusvoorwerpen te activeren en waardevolle objecten te verzamelen. Tussen de levels door kun je een van de acht minigames spelen en je verdiende goud uitgeven aan upgrades voor je stad. Bouw de historische stad Olympia weer op en schenk geluk en leefgenot aan de bewoners!

Heroes Of Hellas 2: Olympia heeft meer dan negentig levels en weet acht minigames met zich mee te brengen. Daarnaast zijn er verschillende moeilijkheidsniveaus en spelfuncties voorhanden om je flink te laten puzzelen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.