Harry potter: and the deathly hallows deel 2
Harry potter: and the deathly hallows deel 2

Harry potter: and the deathly hallows deel 2

Vanaf:29,99

Speel de rol van jouw helden in de epische finale van het mooiste game-avontuur van je leven. In Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 heb je zelf het lot ieders favoriete tovenaarsleerling in handen!Stap in het leven van Harry Potter en de andere hoofdrolspelers van de game Harry Potter and


EAN
5030942081756
Merk
Electronic arts
Model
HARRY POTTER: AND THE DEATHLY HALLOWS DEEL 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Speel de rol van jouw helden in de epische finale van het mooiste game-avontuur van je leven. In Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 heb je zelf het lot ieders favoriete tovenaarsleerling in handen!

Stap in het leven van Harry Potter en de andere hoofdrolspelers van de game Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 enga op een levensgevaarlijke missie. Zoek en vernietig de resterende Horcruxes om Voldemort voor eens en altijd uit te schakelen. Dring binnen in de streng beveiligde kluizen van Gringotts Bank, ontsnap aan het Fiendfyre in de Room of Requirement en verdedig Hogwarts tegen de krachtige bondgenoten van Voldemort in deze game vol actie en avontuur.

Dit is de ultieme eindstrijd tegen Voldemort en zijn duistere krachten, met meer indrukwekkende gevechten dan in alle eerdere Harry Potter-games. Het lot van de tovenaarswereld ligt in jouw handen tijdens deze strijd om het voortbestaan van Hogwarts!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.