Gopets - vacation island
Gopets - vacation island

Gopets - vacation island

Vanaf:12,00

GoPets is een spel waarin spelers een hond of kat kunnen creëren, opvoeden en trainen. Elk huisdier ontwikkelt zichzelf op het gebied van persoonlijkheid, uiterlijk, bepaalde trekjes en hobby's. De dieren creëer je op het eiland waar de game zich afspeelt. Hier kom je ook andere eilandbewoners teg


EAN
0083717241218
Merk
Onbekend
Model
GOPETS - VACATION ISLAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
GoPets is een spel waarin spelers een hond of kat kunnen creëren, opvoeden en trainen. Elk huisdier ontwikkelt zichzelf op het gebied van persoonlijkheid, uiterlijk, bepaalde trekjes en hobby's. De dieren creëer je op het eiland waar de game zich afspeelt. Hier kom je ook andere eilandbewoners tegen en speel je ook mini-games.
Dankzij de online functionaliteiten van GoPets kunnen huisdieren bovendien op bezoek bij de huisdieren van andere GoPets-bezitters over de hele wereld. Dankzij de tekstchat functionaliteiten kunnen spelers met deze andere GoPets-spelers praten. Ook is het mogelijk te chatten via de speciale 'IKU'-taal. Hiermee chat je door middel van symbolen, zodat spelers die elkaars taal niet spreken ook kunnen converseren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.