Golden sun: dark dawn
Golden sun: dark dawn

Golden sun: dark dawn

Vanaf:84,95

Golden Sun: Dark Dawn is een nieuw deel in de veelgeprezen 'Golden Sun'-reeks speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS. Golden Sun: Dark Dawn is een klassiek rollenspel met een geheel nieuw uiterlijk, ontelbare avonturen en heroïsche gevechten!We bevinden ons dertig jaar na de eerste twee 'Golden Su


EAN
0045496470722
Merk
Nintendo
Model
GOLDEN SUN: DARK DAWN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Golden Sun: Dark Dawn is een nieuw deel in de veelgeprezen 'Golden Sun'-reeks speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS. Golden Sun: Dark Dawn is een klassiek rollenspel met een geheel nieuw uiterlijk, ontelbare avonturen en heroïsche gevechten!

We bevinden ons dertig jaar na de eerste twee 'Golden Sun'-avonturen. In het laatste 'Golden Sun'-avontuur wist de held van het verhaal de helende krachten van de Golden Sun vrij te laten over de planeet Weyard. Sinds die tijd is bijna alles veranderd. Continenten hebben zich verplaatst en ontwikkeld tot een mooi paradijs. Nieuwe dieren zijn voortgekomen uit deze goddelijke energie, maar nu is er ook een nieuw gevaar. Psynergy Vortexes die de elementaire Psynergy opzuigen uit de wereld, dreigen de wereld opnieuw kapot te maken.

Er moet een nieuwe generatie helden opstaan, de kinderen van de helden van toen, om het mysterie rond deze chaos op te helderen. Via het touchscreen van de Nintendo DS worden de helden bestuurd. Magie kan toegepast worden om vijanden te verslaan en aan gevechten is er ook geen tekort. Naast je eigen krachten, kan je ook mysterieuze wezens, de Djinn, gebruiken. Deze kan je vinden tijdens je avontuur op Weyard.

Haal de wereld uit de duisternis in Golden Sun: Dark Dawn!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.