Go go cosmo cops
Go go cosmo cops

Go go cosmo cops

Vanaf:20,99

Go Go Cosmo Cop nodigt spelers uit om in de schoenen van Leo en Jenny te stappen wanneer zij het op gaan nemen tegen de ruige Babools. Het is de taak van Leo en Jenny om de aarde redden! De Babools zijn net geland uit de ruimte en willen alle grondstoffen van onze planeet gebruiken om grote torens


EAN
3296580807802
Merk
Atari
Model
GO GO COSMO COPS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Go Go Cosmo Cop nodigt spelers uit om in de schoenen van Leo en Jenny te stappen wanneer zij het op gaan nemen tegen de ruige Babools. Het is de taak van Leo en Jenny om de aarde redden!

De Babools zijn net geland uit de ruimte en willen alle grondstoffen van onze planeet gebruiken om grote torens te bouwen. Dit mag niet van de ruimtepolitie, en dus komen Leo en Jenny in actie. In Go Go Cosmo Cops krijgen de twee helden absurde superkrachten om het kwaad te verslaan!

Je houdt de Nintendo DS vast alsof je een boek in je handen hebt. De Cosmo Cops zullen hangen, springen en met touwen in het rond slingeren door de vijftig unieke levels die Go Go Cosmo Cops te bieden heeft. Niet alleen neemt je het op tegen grote legers Babools, maar ook zijn er eindbazen waar je het tegen op kan nemen. Gelukkig krijg je in Go Go Cosmo Cops speciale aanvallen tot je beschikking om het kwaad aan halt toe te roepen.

Naast het avontuur vind je in Go Go Cosmo Cops een mogelijkheid om met vier spelers tegen elkaar te spelen. Daarnaast kan je steeds je eigen tijd verbeteren om op die manier een extra uitdaging in de game te stoppen. Ben jij een Cosmo Cop waardig? Vecht dan voor de vrijheid van de aarde!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.