Girls only
Girls only

Girls only

Vanaf:17,98

Heb jij er altijd al van gedroomd een eigen ijssalon te runnen of kamers in te richten met jouw favoriete meubels en kleuren? Vind je het leuk om mensen mooi te maken door de juiste kleding en make-up te kiezen? Of ben je echte dierenliefhebber en verzorg je graag schattige kittens? Met Girls Only h


EAN
8718274542158
Merk
Easy interactive console
Model
GIRLS ONLY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heb jij er altijd al van gedroomd een eigen ijssalon te runnen of kamers in te richten met jouw favoriete meubels en kleuren? Vind je het leuk om mensen mooi te maken door de juiste kleding en make-up te kiezen? Of ben je echte dierenliefhebber en verzorg je graag schattige kittens? Met Girls Only hoef je niet meer te kiezen tussen jouw favoriete bezigheden: je kunt ze allemaal spelen. Girls Only bevat vier van de populairste meidengames op één Nintendo DS game.

Anouks ijssalon - Met deze game kun jij je eigen ijssalon runnen. Serveer drankjes en hapjes aan jouw klanten, reken af en houd de ijssalon schoon. Zorg ervoor dat alle klanten met een lach de winkel verlaten, want hoe gelukkiger de klanten zijn hoe meer geld je verdient. Met jouw verdiende geld kun je weer leuke spulletjes voor de winkel kopen!

Fleurs interieusstudio - Is het inrichten van kamers helemaal jouw ding? Met Fleurs interieurstudio kun jij de keuken, slaapkamer, badkamer en huiskamer ontwerpen en inrichten naar jouw smaak. Kies het behang en vloerbedekking dat jij het mooiste vindt en richt vervolgens de kamer in met de meubels die jij leuk vindt!

Kitty's modehoek - Houd jij ook zo van mode? Dan is Kitty's modehoek echt iets voor jou! Maak jouw model mooi voor allerlei gelegenheden door de juiste kleding, accessoires, haarstijl en make-up te kiezen. Zorg dat het model er flitsend uitziet voor een avondje dansen in de disco, een diner in een restaurant of een dagje strand.

Lisa's lieve kitten - Voor iedereen die dol is op poezen, is dit de ideale game! Nu kun je voor je eigen kittens zorgen. Wordt jouw katje de gelukkigste ter wereld? Geef je kitten te eten en te drinken, speel met hem en zorg dat hij genoeg rust krijgt.

Zo biedt Girls Only verschillende spelletjes die vooral erg aanspreken bij de jongere meiden met de Nintendo DS in hun bezit!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.