Garfield gets real  nds
Garfield gets real  nds

Garfield gets real nds

Vanaf:22,49

In Garfield Gets Real neem je behalve de rol van Garfield zelf, ook de rol van regisseur op je. Dat betekent dat je de controle hebt over coulissen, belichting, geluid en camera, om de actie in deze game zo spectaculair mogelijk in beeld te brengen. Punten scoor je door zoveel mogelijk applaus te kr


EAN
5060034555599
Merk
Funbox
Model
GARFIELD GETS REAL NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Garfield Gets Real neem je behalve de rol van Garfield zelf, ook de rol van regisseur op je. Dat betekent dat je de controle hebt over coulissen, belichting, geluid en camera, om de actie in deze game zo spectaculair mogelijk in beeld te brengen. Punten scoor je door zoveel mogelijk applaus te krijgen. Uiteindelijk wordt je film beoordeeld tot B-film, tweederangs film, hoofdfilm, 'Director's cut', of zelfs een 'special edition'.

Garfield Gets Real is verbonden aan de gelijknamige film en bevat zeven filmsets die rechtstreeks uit de film komen. Je bestuurt de game volledig met je Wii-afstandbediening en zo bestuur je Garfield bij bijvoorbeeld het maken van dansbewegingen als de 'moonwalk'. Je kunt Garfield Gets Real met zijn tweeën spelen, om te kijken wie het meeste applaus verdient.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.