Feestpret met hello kitty
Feestpret met hello kitty

Feestpret met hello kitty

Vanaf:9,99

Doe gezellig met met die lieve Hello Kitty en haar vrienden. Ga lekker mee feesten en heb plezier met de andere gasten. In Feestpret Met Hello Kitty & Vrienden draait alles om plezier maken met de diverse activiteiten die bij een feestje horen. Zo zal je - want je moet de verjaardag natuurlijk ook v


EAN
5060189090105
Merk
Rising star games
Model
FEESTPRET MET HELLO KITTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Doe gezellig met met die lieve Hello Kitty en haar vrienden. Ga lekker mee feesten en heb plezier met de andere gasten. In Feestpret Met Hello Kitty & Vrienden draait alles om plezier maken met de diverse activiteiten die bij een feestje horen. Zo zal je - want je moet de verjaardag natuurlijk ook voorbereiden - moeten winkelen, koken, naaien, kleden en dansen! Dit alles is natuurlijk geheel in de stijl van Hello Kitty. Dat betekent dat alles roze en schattig is!

Feestpret Met Hello Kitty & Vrienden maakt het mogelijk om je eigen Hello Kitty vrienden een gepersonaliseerde uitnodiging te sturen. Al het naaien, winkelen en koken gebeurt via verschillende mini-games. Voor het naaien moet je natuurlijk met naald en draad te werk gaan, terwijl je voor het koken ook moet snijden, bakken, braden en daarna ook afwassen!

Feestpret Met Hello Kitty & Vrienden biedt een diversiteit aan schattige puzzels die van ieder meisje een schattig engeltje zullen maken. Ga je mee lekker dansen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.