Face training
Face training

Face training

Vanaf:2,99

*Let op: Dit spel werkt niet op de Nintendo DS en Nintendo DS Lite. Het ondersteunt enkel de DSi en DSi XL. Na de succesvolle 'Brain Training'-serie komt Nintendo met 'Face Training' voor de Nintendo DSi en DSi XL. In 'Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo' worden de spieren in je gezicht flin


EAN
0045496470425
Merk
Nintendo
Model
FACE TRAINING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
*Let op: Dit spel werkt niet op de Nintendo DS en Nintendo DS Lite. Het ondersteunt enkel de DSi en DSi XL.

Na de succesvolle 'Brain Training'-serie komt Nintendo met 'Face Training' voor de Nintendo DSi en DSi XL. In 'Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo' worden de spieren in je gezicht flink op de proef gesteld!

'Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en ontspannen' helpt je om je gezichtsspieren te versterken en te ontspannen. Een serie dagelijkse oefeningen die zich richt op bepaalde gebieden van je gezicht en nek, bestrijdt tekenen van vermoeidheid en geeft je een gezonde uitstraling.

'Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en ontspannen' is ontwikkeld door Fumiko Inudo, een beroemde Japanse schoonheidsspecialist die zich bezighoudt met de spieren die bij gelaatsuitdrukkingen worden gebruikt. Door je Nintendo DS op de bijgeleverde standaard te zetten, kan de ingebouwde camera je gezicht in beeld brengen voor het uitvoeren van de oefeningen.

Het is gemakkelijk om met de training van je gezicht te beginnen. Als je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL in de bijgeleverde standaard hebt geplaatst, zorgt de ingebouwde camera ervoor dat de Nintendo DS als een spiegel je gezicht toont. De Nintendo DS wordt als een boek in de standaard geplaatst. Je wordt bij de oefeningen begeleid door je persoonlijke trainer Miles, waarvan je zelf het uiterlijk kunt kiezen. Miles toont de oefeningen op het linkerscherm en geeft gesproken instructies. Je kunt kiezen uit series oefeningen en trainingssessies die zich richten op zes verschillende gezichtsgebieden – ogen, wangen, neus, mond, kaken en nek. Zo kun je de training afstemmen op je persoonlijke wensen.

Train je gezicht door dagelijks de oefeningen uit te voeren en geef jezelf een frisse en gezonde uitstraling met 'Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.