Enchanted
Enchanted

Enchanted

Vanaf:14,76

Neem een kijkje in de wereld van de Disney-prinsessen! Met Disney Princess: Enchanted Journey ga je op reis met de prinsessen uit de tekenfilms Assepoester, de Kleine Zeemeermin, Sneeuwwitje en Aladdin!Creëer je eigen heldin en speel de hoofdrol in een avontuur vol plezier. Help de prinsessen in vi


EAN
8717418143572
Merk
Disney interactive
Model
ENCHANTED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Neem een kijkje in de wereld van de Disney-prinsessen! Met Disney Princess: Enchanted Journey ga je op reis met de prinsessen uit de tekenfilms Assepoester, de Kleine Zeemeermin, Sneeuwwitje en Aladdin!

Creëer je eigen heldin en speel de hoofdrol in een avontuur vol plezier. Help de prinsessen in vier unieke levels hun betoverde rijk weer op orde te brengen en het kwaad te verslaan. Disney Princess: Enchanted Journey bevat de positiviteit en vreugde waar de beroemde films bekend om staan!

Bij elke Disney-prinses in Disney Princess: Enchanted Journey hoort een ander verhaal en een nieuwe magische wereld, waarin meisjes erachter komen wat je nodig hebt om een echte prinses te zijn: moed, vriendschap, vertrouwen en gevoel voor avontuur.

Disney Princess: Enchanted Journey is zo ontworpen dat het perfect past bij de manier waarop meisjes gamen. De allerkleinsten kunnen genieten van prachtige levels en oudere kinderen beleven spannende avonturen!

Word een prinses in Disney Princess: Enchanted Journey!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.