Emily archer: the curse of king tuts tomb
Emily archer: the curse of king tuts tomb

Emily archer: the curse of king tuts tomb

Vanaf:9,99

De beroemde privédetective Emily Archer wordt ingeschakeld door haar goede vriendin Lady Almina, om de dood van haar echtgenoot te onderzoeken. Over de dood van Lord Carnarvon, de financier van Egyptoloog Howard Carter bij de ontdekking van Koning Toetanchamon's graftombe, wordt gezegd dat de oorza


EAN
8715181996487
Merk
Denda
Model
EMILY ARCHER: THE CURSE OF KING TUTS TOMB

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De beroemde privédetective Emily Archer wordt ingeschakeld door haar goede vriendin Lady Almina, om de dood van haar echtgenoot te onderzoeken. Over de dood van Lord Carnarvon, de financier van Egyptoloog Howard Carter bij de ontdekking van Koning Toetanchamon's graftombe, wordt gezegd dat de oorzaak een infectie was na een muggenbeet. De kranten zijn zelfs nog een stap verder gegaan door hem het slachtoffer van "De Vloek van de Farao" te noemen.

Op basis van de informatie die Lord Carnarvon zijn vrouw influisterde op zijn sterfbed, denkt Lady Almina dat haar echtgenoot vergiftigd is. Het is nu aan Emily Archer en haar assistent om naar Luxor te reizen, de verdachten te interviewen en de aanwijzingen te verzamelen om de identiteit van de moordenaar te kunnen onthullen. Het wordt nog spannender wanneer Lord Carnarvon's dochter Evelyn wordt ontvoerd en het vermiste kunstvoorwerp uit de tombe van Toetanchamon als losgeld moet worden betaald.

Achterhaal de identiteit van Lady Evelyn's ontvoerder en red haar van "De Vloek van de Farao"!

Meer over het spel:  • Spannend Zoek & Vind avontuur

  • Verricht grondig onderzoek op de 30 locaties

  • 30 uitdagende mini-games

  • Vergezel Emily Archer tijdens een spannend reis door het Egypte in de jaren '20

  • Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.