Eledees: the adventures of kai and zero
Eledees: the adventures of kai and zero

Eledees: the adventures of kai and zero

Vanaf:39,93

Eledees: The Adventures of Kai and Zero is het vervolg op Eledees voor de Wii en voegt een mysterieus element toe aan het verhaal. Kai en Zero komen via een magische bus, ontworpen door de vader van Kai, terecht in een mysterieus rijk. Terwijl ze deze nieuwe wereld stukje voor stukje ontdekken gebru


EAN
4012927083062
Merk
Konami
Model
ELEDEES: THE ADVENTURES OF KAI AND ZERO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Eledees: The Adventures of Kai and Zero is het vervolg op Eledees voor de Wii en voegt een mysterieus element toe aan het verhaal. Kai en Zero komen via een magische bus, ontworpen door de vader van Kai, terecht in een mysterieus rijk. Terwijl ze deze nieuwe wereld stukje voor stukje ontdekken gebruiken ze hun vaardigheden om alle Eledees te verzamelen om verder te komen. Eledees was een game op de Wii waarin je kleine wezens, genaamd Eledees, moest verzamelen en zo energie kon opwekken. Ditzelfde concept wordt ook gebruikt in dit vervolg op de Nintendo DS.

Naast het vinden van de Eledees krijg je in ook te maken met het vinden van een nieuw soort Eledees, bekend als Omega Eledees. Deze Eledees beschikken over meer vaardigheden en kunnen als side-kicks dienen die Kai bijstaan in moeilijke gebieden. Naarmate je verder geraakt kunnen Omega Eledees geheime gebieden vinden, water bevriezen en donkere gebieden verlichten.

De game bevat ook enkele multiplayer-elementen waarbij gebruik wordt gemaakt van de draadloze Nintendo DS Wi-Fi-service. Hierdoor kun je het opnemen tegen een andere speler of met vier spelers op zoek gaan naar krachtbronnen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.