Eindeloos backgammon
Eindeloos backgammon

Eindeloos backgammon

Vanaf:8,00

Backgammon is één van de populairste spellen ter wereld. Er zijn door de jaren heen verschillende manieren om te spelen ontstaan. Al deze backgammon varianten komen voorbij in Backgammon op de Nintendo DS! Backgammon neemt je mee op een reis naar Turkije, de Bahamas, Las Vegas, Dubai, Nieuw Zeela


EAN
5390102508821
Merk
Mindscape northern europe b.v.
Model
EINDELOOS BACKGAMMON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Backgammon is één van de populairste spellen ter wereld. Er zijn door de jaren heen verschillende manieren om te spelen ontstaan. Al deze backgammon varianten komen voorbij in Backgammon op de Nintendo DS!

Backgammon neemt je mee op een reis naar Turkije, de Bahamas, Las Vegas, Dubai, Nieuw Zeeland, Rusland en Monaco. Met uitgebreide trainingsmethoden om de beginselen rustig te leren tot een heus wereldkampioenschap waarin je vecht met de de ultieme Backgammon meesters; het zit allemaal in Backgammon op de Nintendo DS!

Backgammon heeft een multiplayer modus waarin je onder andere 'Hotseat' en 'Singlecard' varianten kunt spelen. Het bordspel komt op de Nintendo DS dankzij de touchscreen besturing uitstekend tot z'n recht.

Met 25 verschillende borden en stenen en 4 soorten toernooien met 4 moeilijkheidsniveaus is Backgammon de ultieme Backgammon-game voor de Nintendo DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.