Dream pinball 3d
Dream pinball 3d

Dream pinball 3d

Vanaf:29,82

Ben je dol op de flipperkast? Speel dan nu Dream Pinball 3D. Het meest realistische flipperkast spel ooit! Dream Pinball 3D is een absolute 'musthave' voor alle fans van de flipperkast. De game is het vervolg op het beste pinbal spel in jaren. Natuurlijk is de klassieke flipperkast met bijbehorende


EAN
4250230230029
Merk
Topware interactive
Model
DREAM PINBALL 3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ben je dol op de flipperkast? Speel dan nu Dream Pinball 3D. Het meest realistische flipperkast spel ooit! Dream Pinball 3D is een absolute 'musthave' voor alle fans van de flipperkast. De game is het vervolg op het beste pinbal spel in jaren. Natuurlijk is de klassieke flipperkast met bijbehorende functies terug. Daarnaast is er een gloednieuwe 3D grafische engine die talrijke pinball visuals biedt. Laat de bal maar rollen!

Gameplay
Afhankelijk van het niveau en de moeilijkheidsgraad, is succes te bereiken door het veranderen van het materiaal van de bal. Deze beïnvloedt het spel enorm. De speler begint met een normale metalen bal, maar heeft de mogelijkheid om deze naar hout, goud of marmer te veranderen met bijbehorende ballistische eigenschappen.

Dream Pinball 3D introduceert voor de eerste keer ooit een slimme slow motion functie, daardoor kan de speler een bijzonder moeilijk vaardigheidsshot beheersen. De game beschikt over gevarieerde mini games die vrij kunnen worden gespeeld als single player. Verschillende niveaus, veeleisende vaardigheidsshots en intense flipperacties worden gecombineerd met een professionele soundtrack. De akoestiek is ongelofelijk, evenals de state of art deeltjestechnologie, HDRI en multilayer 3D geluid en effecten. Dream Pinball 3D biedt een ongekende game ervaring!

Kenmerken
- Tal van spelmodi zorgen voor een unieke verscheidenheid - van traditionele flipperkast tot een verfrissende ervaring in 'Advanced Mode' of koortsachtige hoge scorejacht in 'High Score Mode'.
- Acht originele eclectische tafels; elke individuele tafel is ontworpen om de zintuigen te verlichten. Er zijn verschillende camerastandpunten en moeilijkheidsgraden.

Let’s Play!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.