Drawn to life: het nieuwe hoofdstuk
Drawn to life: het nieuwe hoofdstuk

Drawn to life: het nieuwe hoofdstuk

Vanaf:16,99

Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is het vervolg op de Nintendo Wii versie van Drawn To Life. Hiermee is Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk voor de Nintendo DS dus eigenlijk de derde game in de serie.Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk laat jou, net als bij zijn voorgangers, zelf het hoofdpersona


EAN
4005209128117
Merk
Thq
Model
DRAWN TO LIFE: HET NIEUWE HOOFDSTUK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is het vervolg op de Nintendo Wii versie van Drawn To Life. Hiermee is Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk voor de Nintendo DS dus eigenlijk de derde game in de serie.

Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk laat jou, net als bij zijn voorgangers, zelf het hoofdpersonage uitwerpen. Door met de stylus op het touchscreen te tekenen kan je niet alleen je eigen personage ontwikkelen, maar heb je ook invloed op de wereld van Drawn To Life. Afhankelijk van de inkt die je gebruikt, zal het getekende anders functioneren. Soms gaat het vliegen, en andere keren kan je het als springkussen gebruiken.

Daarnaast zal jouw held in Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk nieuwe gedaantes aan kunnen nemen. Zo kan hij een blob worden en overal doorheen glibberen, maar natuurlijk moet jij wel de blob zelf ontwerpen! Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is echt het volgende hoofdstuk in creatieve games voor de Nintendo DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.